Névnap

Ma 2019. június 20., csütörtök, Rafael napja van. Holnap Alajos és Leila napja lesz.

Ízelítő

Látogatók

mod_vvisit_counterMa194
mod_vvisit_counterTegnap341
mod_vvisit_counterA héten707
mod_vvisit_counterA hónapban3454
mod_vvisit_counterLátogatók:1021542

Jelenleg

Jelenleg 2 vendég olvas minket

A Kabanos Kojs Mirosław és Joanna Kojs Kowalczyk cég egy családi vállalkozás. Alapítója és első főnöke a család atyja volt, Kojs Władysław, aki 1990-ben Spytkowice községben, egy kis húsüzemben kezdte meg az első termékek gyártását. Első, s mindmáig hű vásárlói Spytkowice és a környező falvak lakosai. Kojs Władysław által készített termékek rendkívüli elismerésre tettek szert, a kereslet egyre nőtt, ezért a tulajdonos bővítette cégét, folyamatosan új gépeket és speciális szállítóeszközöket vásárolt, ami további fokozatos növekedést tett lehetővé.

1996 április elsején a cég irányítását Władysław gyermekei, Mirosław és Joanna vették át. Az elkövetkezendő években további fejlesztésekre került sor. Az így elért értékesítési sikerek bizonyították, hogy a felállított stratégia helyes irányba mutat. Lépésről lépésre hódítottunk meg további piacokat, ami újabb befektetéseket és fejlesztéseket szült.

Éppen ezért 1999-ben Mirosław Kojs megvásárolta a Jablonkai "Orawa" Termelőszövetkezet vágóhídját, modernizálta azt, épített mellé egy korszerű feldolgozó üzemet, majd Spytkowiceből ide helyezte a cég központját. A cég mára imponáló képet mutat: új, funkcionális, korszerű és az Európai Unió követelményeinek megfelelő gyártó-, és raktárcsarnokok.

Cégünk Jabłonka község legnagyobb, és a Nowotarski Járás egyik legnagyobb munkaadója. Feldolgozó üzemünkben kb. 40 tonna felvágottat gyártunk naponta, amit saját szállítóeszközeinkkel (70 db hűtőautó) szállítunk vevőinkhez. Cégünk folyamatosan fejlődik és további kapacitásnövelést tervez különös tekintettel arra, hogy külföldi piacokra is szállítunk.

2005 - ben cégünk nyerte el a Vajdasági Agroliga Mesterének kitüntetését, maga mögött hagyva a többi Malopolskai Vajdaság élelmiszeripari vállalkozását. Termékeink évről évre a legjobb minőségű termékek díjait nyerik el a Varsói Hús- és Zsiradékipari Intézet által hírdetett verseny felvágott kategóriájában. 
valid xhtml www valid css